Özel Projelerimiz

ANASAYFA – HİZMETLERİMİZ

Özel projelerimiz, kimi zaman kendi içimizde işlerimizi kolaylaştırması amacı ile hazırlanmış kimi zaman ise müşterilerimizin özel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış projelerimizdir. Web üzerinden çalışan uygulamalar, Entegre Yazılım özelleştirmeleri, mobil uygulamalar gibi projelerimizi müşterilerimiz ile birlikte yürütmekten mutluluk duyuyoruz.

Özel Projelerimiz

Hatalarımdan Ders Alıyorum

Bünyemizde çalışan muhasebe personelimiz için hazırladığımız projemiz sayesinde, personel kendi bilgileri ile giriş yapıp kendi hataları ile yüzleşme fırsatı buluyor. Aynı zamanda da aynı hataları diğer personellerin yapmasına engel oluyor ve sistemdeki yanıt bölümü sayesinde yapılan hatanın çözümünü veya doğru yoldan yapılışını sadece konuya hakim kişi girip açıklayabiliyor. Böylelikle yanlış bilgiler ile vakit kaybedilmiyor.

Aynı zamanda eğlenceli bir yönü de bulunan Hatalarımdan Ders Alıyorum projesi, kişisel gelişimi de destekleyici bir proje olarak akıllarımızda kalıyor. Kişinin kendi hatalarını rahat bir şekilde yazıp, bir daha tekrarlamamak için veya bir başkasının da aynı hatayı yapmaması için vakit ayırması, erdemli bir davranış örneği sergiliyor. Aynı zamanda, uygulama içerisinde sıralama, yıldız verme gibi sosyal yönlere de yer verildi.

Müşteri – Proje Yönetim / Takip Portalı

Ticari yazılımların aksine, tamamıyla özelleştirilebilen ve sadece ve sadece istediğimiz özellikleri barındırın müşteri portalı projemizi kendi bünyemizde yaklaşık olarak bir yıldır kullanıyoruz. Portal içerisinde iş listelerimizi, müşteri profillerimizi, projelerimizi ve bu projeye başlı iş listelerini, giriş bilgilerini, çeşitli logları, notları, fiyat tekliflerini, müşteri görüşmelerini, günlük raporlarımızı, firmamıza ait sistem bilgileri ve daha bir çok bilgiyi yönetebiliyor ve takibini yapabiliyoruz.

Tamamen kendi alt yapımızı kullandığımız, tüm versiyonlarını kendimiz yaptığımız Müşteri – Proje Yönetim ve Takip Portalımızın işlerimizi daha kolay hale getirdiği ve bilgi / belge arşivimizi daha kolay yönetmemizi sağladığı, müşterilerimize daha hızlı geri dönüşler sunmamızda bize yardımcı olduğu konusu tartışılmaz.