Seo Hizmetimiz

ANASAYFA – HİZMETLERİMİZ

SEO, Search Engine Optimization yani “Arama Motoru Optimizasyonu” anlamına gelir. Günümüzde çok fazla yanlış kullanım yapılmaktadır. En başta Google olmak üzere aralarında Bing, Yahoo, Yandex gibi arama motorlarının da bulunduğu bir sektöre yönelik bir hizmet olan SEO Hizmeti, çoğu zaman sadece Google’a yönelik bir hizmetmiş gibi ya da internet sitesine sadece bir yığın etiket girmek gibi anlamlarda kullanılabiliyor. Ancak; SEO Hizmetleri çok kapsamlı olmakla birlikte, profesyonel bir şekilde yaklaşılması gereken bir konudur.

SEO Hizmetleri

Sitemizin aramalarda en doğru kelimelerde en üst sıralarda yer almasını sağlamak için yapılan SEO Çalışmaları, ilk olarak alt yapıdan başlar. Kod yığını olmayan, doğru şekilde kodlanmış ve belli standartlara uyan alt yapı sayesinde bir kaç adım öne geçilir. Bunun ardından, site içeriklerinin özgünlüğü gelir. Özgün bir firma iseniz zaten bu konuya hazırsınız demektir. Google ve diğer tüm arama motorlarının amacı, kullanıcıya aradığını bulmasında yardımcı olmaktır. Bu sebeple, internet sitemizde bir dünya etiket, vermediğimiz hizmetlerin veriyormuşuz gibi sitede yer alması, çalışmayan iletişim formları, eksik olan iletişim bilgileri gibi şeyler, arama motorlarının gözünden düşmemize sebep olacaktır.

Web sitesi, yaşayan bir organizmadır. Bu organizmayı sürekli güncel tutmak, onu yaşatmak anlamına gelir. Gerek internet sitesini canlı tutma, gerekse de kaliteli bir alt yapı ile 3-0 önde başlama konusunda müşterilerimize destek veriyoruz. Çalışmalarımızı belli bir periyotta takip ederek olumlu sonuç almak için en iyi yoldan gidiyoruz.

SEO Hizmetlerini Kimler Alabilir?

SEO Hizmeti satın almak için öncelikle bir internet sayfası sahibi olmanız gerekiyor. Eğer sahibi olduğunuz internet sitesi bizim tarafımızdan hazırlandıysa, zaten ilk 6 ay editörlük adına hiç bir ücret ödemiyorsunuz. Bizim web sayfasız için SEO Hizmetleri başlangıç zamanı sitenin yayınlanma tarihinden en az 3 ay sonradır. Kurguladığımız alt yapı optimizasyona en iyi sonuç verecek şekilde hazırlanır . İnternet sitesine içeriklerin girilmesi, belli standartların oturması ve eksiksiz yayın hayatına başlamış olması gerekiyor.

Hali hazırda bir web sayfası bulunuyorsa, öncelikle bir analiz yapıp neler yapılması gerektiği konusunda müşterimizi bilgilendiriyoruz. Ulaşılmak istenen hedefe için bir plan belirliyoruz.

Hedefe 100% Ulaşılabilir mi?

Arama motoru optimizasyonu konusunda, hiç bir firma hiç bir müşteriye 100% ulaşma sözü veremez. Bizim verdiğimiz söz, bu hedefe en yakın yere ulaşmak için neler yapılması gerekiyorsa yapacağımızın sözüdür. Ancak, hedefin ilerisine geçen projelerde de imzamız vardır. Hedeflenenin çok üzerinde bir başarı sergileyen projelere imza atmak, yine de bizlere doğru olanı yapmama lüksü vermemektedir. Müşteri memnuniyeti ve tutarlı olma yönümüzü, yaptığımız işin ne olduğunu ve nasıl risklere sahip olduğunu en şeffaf yönü ile müşterimize aktarmamıza borçluyuz.