Teknik Servis

ANASAYFA – HİZMETLERİMİZ

Teknik Servis Departmanımız, kişilerin veya kurumların yazılım, donanım, çevre birimleri gibi alanlarda ihtiyaçlarını gidermek için hizmet veren bir Multimedia Bilgisayar & Güvenlik Sistemleri departmanıdır. Verdiği hizmetler arasında lisanslı işletim sistemi kurulumları, cihaz parça değişimleri, mikro olmayan cihaz tamir/temizlik işleri, internet & telefon kablolarının hazırlanması, sunucu kurulumları, lisanslı antivirüs ve diğer lisanslı yazılımların kurulumları, disk birleştirme – biçimlendirme – veri kurtarma gibi hizmetler vardır.

İŞLEMLER NASIL İLERLER?

Teknik servis için firmamıza gelen bir cihaz, ilk olarak sisteme kayıt edilmektedir. Alınan bu kayıt içerisinde cihaz için yapılması istenilen işlemler ve daha önce sistemimize kaydedilmemiş olan müşteri ve iletişim bilgileri ayrıntıları bulunmaktadır. Müşterimizden tüm detaylar alındıktan ve teyit edildikten sonra teslim alınan cihaz, çantası şarj aleti gibi eşyalar ile birlikte barkod yapıştırılarak servis giriş bölümüne götürülmektedir.

Teknik servis departmanımıza ulaşan cihaz, sistemlerimize dahil edilmeden, ağa dahil olmadan önce hem fiziki olarak temizlenir hem de belirli yazılımlarımız ile virüs ve zararlı yazılım taramaları yapılır. Böylece çoğu yerde ücretli bir şekilde verilen hizmet, bizim teknik servis departmanımızda standart bir prosedür olarak hem tekil hem çoğul müşterilerin verilerini korur.

Cihazın genel kontrolü yapılır ve eğer müşterinin bir talebi varsa, müşteriye ulaşılıp maliyet bilgisi verilir. İşlemlerin uygulanması için onay istenir. Cihazını ne zaman teslim alabileceği konusunda da bilgilendirilen müşteri, emin ellerde olduğuna emin olur.

Cihaz üzerinde yapılan tüm işlemler, ilk başta oluşturulan müşteri kaydına tek tek girilir. Ve tüm teknik destek departmanı sistem üzerinden cihazın o anki durumunu görebilir hale gelir. Bu sayede, müşterimiz bize ulaştığında kesin ve doğru bilgiyi alabilecek hale gelecektir.

Cihaz ile ilgili tüm işlemler tamamlandığında müşteri aranıp bilgilendirilmektedir. Alınan kayıtlar ile oluşturulan servis raporu cihazın üzerine eklenerek teknik servis teslimat bölümünde bekletilmektedir. Multimedia Bilgisayar’da güzel bir macera yaşamış halde, müşteriye teslim edilmektedir.

YERİNDE DESTEK

Teknik Servis

Teknik servis departmanımız, gerektiğinde müşterilerimize yerinde destek de sunar. Uydunet kurulumları, ağ yapılandırması gibi hizmetlerimizden yararlanan müşterilerimize Türkiye’nin heryerinde kurulum ve desteği sağlarız. Alanında uzmanlaşmış teknik destek personellerimiz için anlık değil, bir kaç gün önceden planlanan iş takvimine göre aksiyon alındığı için, yerinde destek hizmeti verildiğinde müşterilerimizin telefonlarına yetkin bir personel çıkmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

Aynı zamanda, gerek bünyemizdeki personeller ile gerekse de çözüm ortaklarımızın bizim adımıza yerinde destek verebilmesi, çeşitli alt yapıları bizim adımıza hazırlayabilmesi, müşterilerimizin daha hızlı ve profesyonel bir hizmet almasını da sağlamaktadır.